Beyhan-Rıfat Çıkılıoğlu Anadolu Lisesi

Vizyon: Mensubu ve mezunu olmaktan övünç duyulan, öğrencilerini hedeflerine ulaştıran, faaliyetleriyle adından söz ettiren ve ülkemizin değerlerine sahip çıkan öğrenciler yetiştiren, Eskişehir’in seçkin orta öğretim kurumlarından biri olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimizi, evrensel insani değerler doğrultusunda çağdaş, hoşgörülü, insanlığın gelişen ve değişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilere sahip bireyler haline getirip onları yetenekleri ve ilgi alanlarına göre yüksek öğrenime hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Başlama:08:50 Bitiş :16:00
Isınma: Doğal Gaz
Bağlantı: Diğer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(222) 270 00 50

Belgegeçer - (222) 270 0051

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://brcal.meb.k12.tr

Adres - Batıkent Mah. Gündüz Ökçün Bul. No4 Tepebaşı / ESKİŞEHİR

Fen Laboratuvarı :2

Yerleşim Yeri - Batıkent Mah Gündüz Ökçün Cd No:4 Tepebaşı/ESKİŞEHİR

Adres - Batıkent Mah. Gündüz Ökçün Bul. No4 Tepebaşı / ESKİŞEHİR

Ulaşım Kırmızı 16, kırmızı 54 ve 23 nolu otobüsler. 28, 23, 16 numaralı dolmuşlar. Tramvay ile Batıkent Ring Hattına binip Fatih durağında inilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine Uzaklık : 7 km İlçe Merkezine Uzaklık: 5 km