Haberler (Arşiv) Haberler

İçerik Tarih
OKULUMUZ İLK MEZUNLARINI VERDİ OKULUMUZ İLK MEZUNLARINI VERDİ

2014 - 2015 Eğitim öğretim yılının mezunları uğurlandı.

5 Haziran 2015
9. SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI YAPILDI 9. SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI YAPILDI

9. sınıf A , B , C , D , E şubelerinin katılımlarıyla bilgi yarışması düzenlendi.

29 Mayıs 2015
ÖĞRETMENLERİMİZDEN ÇIKILOĞLU AİLESİNE ZİYARET ÖĞRETMENLERİMİZDEN ÇIKILOĞLU AİLESİNE ZİYARET

Sayın Müdürümüz Yalçın ERTEK ve öğretmenlerimiz Sendur PEKER , Özlem DEMİRCİ , Çağlayan ÖZGÜR , ÇIKILIOĞLU Ailesi ´ ni ziyaret etmek üzere İstanbul ´ a gittiler.

27 Mayıs 2015
TÖRE SAHNEDE SERGİLENDİ TÖRE SAHNEDE SERGİLENDİ

Okulumuz tiyatro ekibi 09.05.2015 tarihinde Turgut ÖZAKMAN Sahnesi ´ nde "TÖRE" isimli oyunlarını sergilediler.

25 Mayıs 2015
Yunus Emre Devlet Hastanesi’nden Okulumuza Ziyaret Yunus Emre Devlet Hastanesi’nden Okulumuza Ziyaret

Yunus Emre Devlet Hastanesi Diyabet Eğitim Hemşiresi ve şeker ölçüm aracı üretici firma temsilcileri, şeker hastası olan öğrencimizin durumu ve şeker hastalarına yapılacak uygulama konusunda Md. Yrd. Selman ŞEN’i ve öğretmenleri bilgilendirmek için 10.04.2015 Cuma günü okulumuzu ziyaret ettiler.

27 Nisan 2015
OKULUMUZDA EKMEK İSRAFI KONULU SEMİNER OKULUMUZDA EKMEK İSRAFI KONULU SEMİNER

8 Nisan 2015 Çarşamba günü okulumuzu ziyarete gelen TMO Eskişehir Şube Müdürü Özgür ÖZKAN Ekmek İsrafı Kampanyası ile ilgili sunum yaptı.

8 Nisan 2015
ATLETİZMDE İL BİRİNCİLİĞİ ATLETİZMDE İL BİRİNCİLİĞİ

Okulumuz 11/D sınıfı öğrencilerinden Damla ÖZÇETİN okullar arası Genç - Yıldız Atletizm İl Birinciliği müsabakalarında 100 metre ve 200 metre branşlarında İl birincisi olmuştur.

8 Nisan 2015
BEYİN BİLGİ YARIŞMASI BİRİNCİSİ HANIM ÖZEMEK ÖDÜLÜNÜ ALDI BEYİN BİLGİ YARIŞMASI BİRİNCİSİ HANIM ÖZEMEK ÖDÜLÜNÜ ALDI

ESOGÜ Tıp Fakültesi Dekanlığının Beyin Farkındalığı Haftası Etkinlikleri kapsamında organize edilen ve bu yıl 8. si düzenlenen  Beyin Bilgi Yarışmasında birinci olan öğrencimiz Hanım ÖZEMEK 17 Şubat 2015 Salı günü düzenlenen törenle ödülünü aldı.

18 Mart 2015
SATRANÇ TAKIMIMIZ İL BİRİNCİLİĞİ TURNUVASINDA SATRANÇ TAKIMIMIZ İL BİRİNCİLİĞİ TURNUVASINDA

Türkiye Satranç Federasyonu 2014–2015 Okul Sporları Eskişehir Gençler Satranç Şampiyonasına katılan sporcularımızın aldığı sonuçlar

23 Şubat 2015