12.12.2012 4138

Okulumuz Beyhan ÇIKILIOĞLU ve Rıfat ÇIKILIOĞLU ailesi tarafından 2011 yılında Eğitime %100 destek kapsamında yapılmıştır. Beyhan-Rıfat Çıkılıoğlu Anadolu Lisesi 9.000 m2’si kapalı olmak üzere toplam 12.000 m2’lik bir alana sahiptir. 32 adet derslik,  bir adet fizik, bir adet kimya ve biyoloji laboratuvarı, bir kütüphane,  idare odaları  ile zemin hariç 4 katlı modern bir eğitim yuvasıdır. Ayrıca kapalı spor salonu , konferans salonu ve Tasarım Beceri Atolyesi de sonradan devletimizin imkanlarıyla yapılarak öğrencilerimizin hizmetine sunulmuştur. Kapalı alanların dışında bahçede futbol, voleybol ve basketbol gibi spor alanları da bulunmaktadır.

Beyhan-Rıfat Çıkılıoğlu Anadolu Lisesi´ne  kurucu müdür olarak 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı´nda Seyfi DİKYOL;  müdür yardımcısı olarak da Fahri AKÇA atanmıştır. Beyhan-Rıfat Çıkılıoğlu Anadolu Lisesi, 2011–2012 Eğitim-Öğretim yılında 72 erkek 118  kız olmak üzere 190  öğrenci ile eğitim ve öğretime başlamıştır.

Kurucu müdür olarak Seyfi DİKYOL görev yapmış olup, okulun asaleten atanan ilk müdürü Ahmet DALAR, müdür yardımcısı ise Rafet KOÇAK’tır. Ahmet DALAR 2011-2014 yılları arasında okulumuzda görev yapmıştır. 05/12/2014 tarihinde Okul Müdürü olarak göreve başlayan Yalçın ERTEK, halen görevine devam etmektedir.

Beyhan-Rıfat Çıkılıoğlu Anadolu Lisesi şu anda bir müdür, iki müdür yardımcısı, bir memur, bir hizmetli ve 61 öğretmeniyle; 850 öğrenciye eğitim-öğretim hizmeti vermektedir.

Beyhan-Rıfat Çıkılıoğlu Anadolu Lisesi, ışık saçmaya devam edecek ve nice Beyhan-Rıfat Çıkılıoğlu Anadolu Liseliler yetiştirecektir. Önümüzdeki yıllarda binlerce öğrenci Beyhan-Rıfat Çıkılıoğlu Anadolu Lisesi´nin çağdaş eğitim-öğretim hizmetlerinden yararlanarak, 21. yüzyıl bilgi ve becerileriyle donanarak, özel sektör ve devletin çeşitli kademelerinde görev yapacak ve ülkemizi Mustafa Kemal Atatürk´ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine taşıyacaktır.