OKULUMUZDA DÜZENLENEN MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMIMIZDAN.

30.11.2019 83

"Mevlid-i Nebi Etkinlikleri" kapsamında, okulumuzun konferans salonunda 28 Kasım 2019 Perşembe günü "Peygamberimizi Anlamak ve Anlatmak" üzere Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Saliha SİPER tarafından program düzenlendi. Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Erşahin AYHÜN, Okul  Müdürümüz Yalçın ERTEK, Okul İdarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılım gösterdiği programda, Günün Anlam ve Önemine yönelik konuşma, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Hatice ÇİNGİTAŞ tarafından yapıldı. Diyanet 2019 Mevlid-i Nebi videosunun izlenmesi ve öğrencimizin seslendirdiği şiirin ardından; Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Erşahin AYHÜN, Peygamber Efendimiz hakkında ve gençlere yönelik eğitici öğütler şeklinde bir konuşma gerçekleştirdi. Program, iyi dilek ve temennilerle sona erdi. Programın düzenlenmesinde emeği geçen öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve katılım gösteren herkese teşekkür ediyoruz.