OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA “100. YILINDA CUMHURİYETİMİZ” TEMALI VE ÖDÜLLÜ DENEME YAZMA YARIŞMASI DÜZENLENECEKTİR!

16.10.2023 84

Öğrencilerimizi Türk dilini doğru, etkili ve kurallarına uygun şekilde konuşma ve yazmaya özendirmek, 100. yılında Cumhuriyet’in erdemlerini fark ettirmek, geçmişle gelecek arasında tarihi, milli ve manevi köprü kurabilmelerini sağlamak amacıyla; okulumuz öğrencileri arasında, “100. Yılında Cumhuriyetimiz” temalı “Deneme Yazma Yarışması” düzenlenecektir. Yarışmaya katılacak eserler arasında birincilik, ikincilik ve üçüncülük alan eser sahibi öğrencilere, okulumuzda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı töreninde ödülleri verilecektir.

16-10-2023