ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADIK.

ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADIK.

27.11.2023 105

   

24 Kasım 2023 Cuma günü okulumuzun konferans salonunda , okul idarecilerinin, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katılımlarıyla Öğretmenler Günümüzü kutladık.

Okulumuz öğretmenleri Ayşegül  KARPUZ , Duygu Bilge KÖKTÜRK, Merve CAN, Uğur GÜRMAN, Yasemin BÖKE Rehberliğinde hazırlanan ve sunumu 12/ E sınıfından Burcu KIZILİN’ in gerçekleştirdiği program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemine yönelik konuşmayı, İngilizce Öğretmenimiz Yasemin BÖKE gerçekleştirdi.

9.sınıf öğrencimiz Aysima ÖZDEN ‘’ Öğretmenim’’  ve 11.sınıf öğrencimiz İrem BAŞARAN’’ Seninle her mevsim bahar öğretmenim’’ şiirlerini seslendirdiler.

Okul müzik öğretmenlerimiz den ilk olarak Duygu Bilge KÖKTÜRK  yönetiminde ve Uğur GÜRMAN öğretmenimizin eşliğiyle hazırlanan okul korosundan güzel eserler dinlendi. Daha sonra Merve CAN öğretmenimiz yönetiminde hazırlanan ve okul öğrencilerinin oluşturduğu ‘Rıhtım, Nokta, ve Yakamoz adlı müzik gruplarımız bizlere çok güzel bir müzik şöleni sundular.

Okulumuz öğrencilerinin öğretmenlerimiz için hazırladığı eğlenceli dans gösterisi sunuldu. Okul İdaresi ve öğretmenlerinin katılımlarıyla ‘Öğretmenler Günü Pastası’’ kesildi. Öğretmenlerimize hediye takdimi yapıldı. Program sona erdi. Emek veren öğretmenlerimize, öğrencilerimize; ayrıca katılan herkese teşekkür ederiz.

Ayrıca Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Hatice ÇELİK  rehberliğinde 24 Kasım Öğretmenler Günü panosu ve’’ Öğretmenin için sende bir dilek tut’’ temalı dilek ağacı görseli hazırlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize ve programa katılan herkese teşekkür ederiz.