MEVLİD-i NEBİ COŞKUSUNU YAŞADIK.

07.10.2023 126

Peygamberimizin doğumunun 1452. yılını  coşku ve sevinçle konferans salonumuzda kutladık. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Hatice CİNGİTAŞ tarafından hazırlanan programın sunuculuğunu 11E sınıfı öğrencisi Selda ASLAN gerçekleştirdi. Programda açılış konuşmasını 11A sınıfı öğrencisi İrem BAŞARAN yaptı. “YAĞMUR” adlı şiiri 10A sınıfından  Ece TÜNAY ve yine 10A sınıfından Mustafa UZUNOĞLU  “Seccaden Kumlardı” adlı şiiri okudular. İlgili  video ve sinevizyonların da renklendirdiği programımızda, 11B sınıfı öğrencilerimiz Ecrin Belinay ÇALKINSIN ve  Hasan Doğaç BALLI, Hz.Muhammed( sav) ile ilgili Yabancı Düşünür ve  Edebiyatçıların görüşlerini sundular.  Salondaki öğrencilerimize ve öğretmenlerimize ise Okul Müdürümüz Hatice KALECİ tarafından çikolata ikram edildi. Güzel anılarımız arasında yer alabilecek coşkulu ve hoş  bir program oldu. Programın hazırlanıp sunulmasında emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

07-10-2023