KİTAP OKUMA YARIŞMASINDA İKİNCİ OLDUK!

07.05.2023 83

Eskişehir genelinde liseler arasında düzenlenen "Gençler Atsız Ata'yı Okuyor" kitap okuma yarışması finali 06 Mayıs Cumartesi günü saat 12.00'de Kutadgu Bilig kitap salonunda gerçekleştirildi. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Volkan AYGÜN Rehberliğinde; 11/B sınıfından Hilanur GÜNYELİ, 12/F sınıfından Nurdan ASLAN ve Devrim ÇAKIR’ın temsil ettiği okulumuz Cemal Mümtaz Sosyal Bilimler Lisesi, Eskişehir Anadolu Lisesi, Fatih Fen Lisesi, Atatürk Lisesi, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yaptıkları yarışmada ikinci olarak 4000 Türk lirası para ödülünü almaya hak kazanmışlardır. Öğrencilerimizi ve onları yarışmaya hazırlayan öğretmenimizi gönülden tebrik ediyoruz.

07-05-2023