İSTİKLAL MARŞIMIZI EN GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPTIK.

23.02.2024 87

Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimizi Türk dilini doğru,etkili ve kurallarına uygun olarak konuşmaya özendirmek; öğrencilerimizin dilimizin en güzel ifade şekillerinden olan şiir sanatına ilgi duymalarını; geçmişle gelecek arasında tarihi, milli ve manevi köprü kurabilmelerini; vatan,bayrak, millet sevgisini ve saygısını geliştirmelerini sağlamak amacıyla İstiklal Marşımızı En Güzel Okuma Yarışması gerçekleştirdik. Jüri üyeliğini okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Volkan Aygün, Emel Aslan ile okulumuz Tarih Öğretmeni Sakine Kıraslan'ın yaptığı yarışmada 11/B sınıfı öğrencilerimizden Ayşenur Özkan değerlendirme ölçeğine göre en yüksek puanı alarak 1.olmuş ve okulumuzu il genelinde yapılacak yarışmada temsil etme hakkı kazanmıştır. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize tesekkür ederiz.

23-02-202423-02-202423-02-2024