DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI KAPSAMINDAKİ ETKİNLİKLERİMİZİ TAMAMLADIK.

DÖNEM SONU FAALİYET HAFTASI KAPSAMINDAKİ ETKİNLİKLERİMİZİ TAMAMLADIK.

21.01.2024 165

 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemi biterken; öğrencilerimizin keyifli ve öğretici bir hafta ile okula veda etmesini amaçlayan “Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri “ Kapsamında, okulumuzun tüm öğretmenlerinin katılımıyla oluşturulan çeşitli ekipler ile yönerge planı doğrultusunda görev dağılımı ve hazırlık çalışmaları yapıldı.

  Hazırlanan plan doğrultusunda hazırlanan etkinlikler şu şekildedir : 

  15 Ocak Pazartesi günü; 9. sınıflarda,1. ve 2. ders saatlerinde “Göster Yeteneğini” adlı etkinlik yapıldı. Sınıflarda, ders öğretmenleri rehberliğinde, öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda, şarkı söyleme, dans etme ve enstrüman çalma  gibi etkinlikler gerçekleştirildi. 3. ve 4. ders saatlerinde  “Kermes” etkinliği gerçekleştirildi. Ders öğretmenlerinin organizatörlüğü ile öğrencilerin katılımıyla kahvaltı yapıldı.Ders öğretmeni tarafından sınıf temizliği organize edildi. 5. ve 6. ders saatlerinde okul bahçesinde “Spor Etkinliği” gerçekleştirildi. Beden Eğitimi öğretmenleri, hazırladıkları etkinlikleri, bahçede ders öğretmenlerinin ve öğrencilerin de katılımıyla gerçekleştirdiler. 7. ve 8. ders saatlerinde, Zümre öğretmenleri tarafından belirlenen etkinlikler sınıflarda, ders öğretmenleri tarafından gerçekleştirildi.

16 Ocak Salı günü; 9. sınıflarda, 1. ve 2. ders saatlerinde , ders öğretmenleri yönetiminde “TED Konuşmaları” etkinliği yapıldı.3. ve 4. ders saatlerinde “Sessiz Sinema” etkinliği yapıldı.Ders öğretmeni rehberliğinde öğrencilerin katılımıyla oyun oynandı. 5. ve 6. ders saatlerinde ,Müzik öğretmeni eşliğinde, ders öğretmenleri gözetiminde öğrencilerin katılımıyla “Beden Perküsyon Çalışması “ etkinliği yapıldı.7. ders saatinde,ders öğretmenleri tarafından öğrencilere şiir okuma etkinliği gerçekleştirildi.8. ders saatinde ders öğretmeni organizasyonu ile sınıfta öğrencilerin katılımıyla “Tabu Saati” etkinliği yapıldı.

17 Ocak Çarşamba günü; 9. sınıflarda 1. ders saatinde “Kelime Yarışması” etkinliği, ders öğretmeni organizasyonu ile ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 2, 3 ve 4. ders saatlerinde “”Film Kuşağı” etkinliği, Bilişim öğretmeni, ders öğretmeni ve öğrencilerin katılımıyla konferans salonunda gerçekleştirildi. 5. ve 6. ders saatlerinde”Sınıf İçi Bilgi Yarışması”etkinliği, ders öğretmenleri organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.1. olan grup tespit edildi.7. ve 8. ders saatlerinde “Parkur Yarışmaları” etkinliği, bahçede Beden Eğitimi öğretmenleri ve Resim öğretmenleri eşliğinde ve ders öğretmeni ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

18 Ocak Perşembe günü; 9. sınıflarda 1. ve 2. ders saatlerinde”Sınıflar Arası Bilgi Yarışması” etkinliği, konferans salonunda Bilişim öğretmeni, ders öğretmeni organizasyonu ile sınıflarda 1. olan grupların yarışması yapıldı.3.ve 4. ders saatlerinde “Komedi Etkinliği” sınıflarda, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda gerçekleştirildi.5. ve 6. ders saatlerinde “Oku-Yorum” etkinliği, sınıflarda, ders öğretmeni ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.7. ders saatinde “Kelime Yarışması” etkinliği, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 8. ders saatinde “Sınıf-Çevre Temizliği”etkinliği, sosyal sorumluk kapsamında, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

21-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-2024

 

 

 

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemi biterken; öğrencilerimizin keyifli ve öğretici bir hafta ile okula veda etmesini amaçlayan “Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri “ Kapsamında, okulumuzun tüm öğretmenlerinin katılımıyla oluşturulan çeşitli ekipler ile yönerge planı doğrultusunda görev dağılımı ve hazırlık çalışmaları yapıldı.

  Hazırlanan plan doğrultusunda hazırlanan etkinlikler şu şekildedir: 

    15 Ocak Pazartesi günü; 10. sınıflarda, 1. ve 2. ders saatlerinde “Göster Yeteneğini” adlı etkinlik yapıldı. Sınıflarda, ders öğretmenleri rehberliğinde, öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda, şarkı söyleme, dans etme ve enstrüman çalma  gibi etkinlikler gerçekleştirildi. 3. ve 4. ders saatlerinde  “Kermes” etkinliği gerçekleştirildi. Ders öğretmenlerinin organizatörlüğü ile öğrencilerin katılımıyla kahvaltı yapıldı. Ders öğretmeni tarafından sınıf temizliği organize edildi.  5.ve 6. ders saatlerinde Zümre Öğretmenleri  tarafından belirlenen etkinlikler, sınıflarda,ders öğretmenleri tarafından gerçekleştirildi. 7. ve 8 ders saatlerinde, okul bahçesinde “Spor Etkinliği” gerçekleştirildi. Beden Eğitimi öğretmenleri, hazırladıkları etkinlikleri, bahçede ders öğretmenlerinin ve öğrencilerin de katılımıyla gerçekleştirdiler.

   16 Ocak Salı günü; 10. sınıflarda, 1. ve 2. ders saatlerinde, ders öğretmenleri yönetiminde “TED Konuşmaları” etkinliği yapıldı. 3. ve 4. ders saatlerinde “Sessiz Sinema” etkinliği yapıldı. Ders öğretmeni rehberliğinde öğrencilerin katılımıyla oyun oynandı.5. ders saatinde “Oku-Yorum” etkinliği, sınıflarda ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 6. ders saatinde “Beden Perküsyon Çalışması “ etkinliği, okul bahçesinde ve spor salonunda, Müzik öğretmeni ve ders öğretmeni organizatörlüğünde, öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

7. ve 8. ders saat saatlerinde “Tabu Etkinliği” sınıflarda, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

17 Ocak Çarşamba günü;10. sınıflarda, 1. ve 2. ders saatlerinde. “Sınıf İçi Bilgi Yarışması” etkinliği, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 3. ve 4. ders saatlerinde “Parkur Yarışmaları” etkinliği, spor salonunda ve okul bahçesinde, Beden Eğitimi öğretmeni ve ders öğretmeni organizatörlüğünde, öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 5. ders saatinde “Zümre Etkinlikleri “sınıflarda, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 6, 7 ve 8. ders saatlerinde

 “ Film Saati “ etkinliği, konferans salonunda, Bilişim öğretmeni ve ders öğretmeni organizatörlüğünde öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

  18 Ocak Perşembe günü; 1. sınıflarda, 1. ve 2. ders saatlerinde, sınıflarda “Komedi Saati” etkinliği, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 3. ve 4. ders saatlerinde, konferans salonunda “Sınıflar Arası Bilgi Yarışması “yarışma ekibi ve ders öğretmeni organizasyonu ile gerçekleştirildi. Dereceye giren öğrenciler belirlendi. 5. ve 6. ders saatlerinde, sınıflarda “Oku-Yorum” etkinliği, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 7. ders saatinde, sınıflarda “ Kelime Yarışması” etkinliği ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 8. ders saatinde, sınıflarda “Sınıf-Çevre Temizliği”etkinliği, sosyal sorumluk kapsamında, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

21-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-2024

 

 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemi biterken; öğrencilerimizin keyifli ve öğretici bir hafta ile okula veda etmesini amaçlayan “Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri “ Kapsamında, okulumuzun tüm öğretmenlerinin katılımıyla oluşturulan çeşitli ekipler ile yönerge planı doğrultusunda görev dağılımı ve hazırlık çalışmaları yapıldı.

  Hazırlanan plan doğrultusunda hazırlanan etkinlikler şu şekildedir: 

    15 Ocak Pazartesi günü; 11.sınıflarda,1. ve 2. ders saatlerinde “Göster Yeteneğini” adlı etkinlik yapıldı. Sınıflarda, ders öğretmenleri rehberliğinde, öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda,şarkı söyleme, dans etme ve enstrüman çalma  gibi etkinlikler gerçekleştirildi. 3. ve 4. ders saatlerinde  “Kermes” etkinliği gerçekleştirildi. Ders öğretmenlerinin organizatörlüğü ile öğrencilerin katılımıyla kahvaltı yapıldı. Ders öğretmeni tarafından sınıf temizliği organize edildi.  5. ve 6. ders saatlerinde, Zümre Öğretmenleri  tarafından belirlenen etkinlikler, sınıflarda,ders öğretmenleri tarafından gerçekleştirildi. 7. ve 8 ders saatlerinde,sınıflarda “Tabu Etkinliği” ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

  16 Ocak Salı günü; 11. sınıflarda, 1. ve ders saatinde “Ted Konuşmaları “ etkinliği, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 2,3 ve 4. ders saatlerinde, konferans salonunda “Film Saati” etkinliği, Bilişim Öğretmeni ve ders öğretmeni organizatörlüğünde, öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 5. ve 6. ders saatlerinde, sınıflarda “Dinleti Saati” etkinliği, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 7. ve 8. ders saatlerinde, konferans salonunda “Mini Konser” etkinliği, Müzik Öğretmeni ve ders öğretmeni organizatörlüğünde, öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

  17 Ocak Çarşamba günü; 11. sınıflarda, 1. ve 2. ders saatlerinde “Sınıf İçi Bilgi Yarışması” etkinliği, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Sınıflar arası yarışmaya katılacak olan öğrenciler tespit edildi. 3. ve 4. ders saatlerinde, sınıflarda ”Oku-Yorum” etkinliği, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.5. ve 6. ders saatinde 

“ Dans Etkinliği “ spor salonunda, Dans Öğretmeni ve ders öğretmeni organizatörlüğünde, öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 7. ve 8. ders saatlerinde, sınıflarda “Kelime Yarışması” etkinliği, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

  18 Ocak Perşembe günü; 11. sınıflarda, 1. ve 2. ders saatlerinde, sınıflarda “Komedi Saati” etkinliği, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 3. ders saatinde, sınıflarda “Zümre Etkinlikleri “ ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 4. ders saatinde “Sınıf-Çevre Temizliği” etkinliği, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 5. ve 6. ders saatlerinde “Parkur Yarışmaları” etkinliği, spor salonunda ve bahçede, Beden Eğitimi Öğretmeni ve ders öğretmeni organizatörlüğünde, öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 7. ve 8. ders saatinde

“Sınıflar Arası Bilgi Yarışması” etkinliği, yarışma ekibi ve ders öğretmeni organizatörlüğünde, öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Dereceye giren öğrenciler tespit edildi.

 

 21-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-2024

 

     2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının ilk dönemi biterken; öğrencilerimizin keyifli ve öğretici bir hafta ile okula veda etmesini amaçlayan “Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri “ Kapsamında, okulumuzun tüm öğretmenlerinin katılımıyla oluşturulan çeşitli ekipler ile yönerge planı doğrultusunda görev dağılımı ve hazırlık çalışmaları yapıldı.

 

  Hazırlanan plan doğrultusunda hazırlanan etkinlikler şu şekildedir: 

       15 Ocak Pazartesi günü; 12. sınıflarda,1. ve 2. ders saatlerinde “Göster Yeteneğini” adlı etkinlik yapıldı. Sınıflarda, ders öğretmenleri rehberliğinde, öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda,şarkı söyleme, dans etme ve enstrüman çalma  gibi etkinlikler gerçekleştirildi. 3. ve 4. ders saatlerinde  “Kermes” etkinliği gerçekleştirildi.Ders öğretmenlerinin organizatörlüğü ile öğrencilerin katılımıyla kahvaltı yapıldı. Ders öğretmeni tarafından sınıf temizliği organize edildi.  5. ve 6. ders saatlerinde, Zümre Öğretmenleri  tarafından belirlenen etkinlikler, sınıflarda,ders öğretmenleri tarafından gerçekleştirildi. 7. ve 8 ders saatlerinde,sınıflarda “Tabu Etkinliği” ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

   16 Ocak Salı günü; 12. sınıflarda, 1. ve 2. ders saatlerinde”Ted Konuşmaları” etkinliği, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 3. ve 4. ders saatlerinde, sınıflarda “Sessiz Sinema “ etkinliği, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 5. ve 6. ders saatlerinde “Mini Konser” etkinliği, konferans salonunda, Müzik Öğretmeni ve ders öğretmeni organizatörlüğünde, öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.7. ve 8. ders saatlerinde “Parkur Yarışmaları”etkinliği, Beden Eğitimi Öğretmeni, Resim Öğretmeni ve ders öğretmeni organizatörlüğünde, öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

   17 Ocak Çarşamba günü; 12. sınıflarda 1. ve 2. ders saatlerinde “Sınıf İçi Bilgi Yarışması” etkinliği, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.3. ve 4. ders saatlerinde, sınıflarda “ “Dinleti Saati” etkinliği, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 5. ve 6. ders saatlerinde, sınıflarda ”Oku-Yorum” etkinliği, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 7. ders saatinde “Komedi Saati” etkinliği, sınıflarda, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 8. ders saatinde,sınıflarda  “Kelime Yarışması” etkinliği, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

18 Ocak Perşembe günü; 12. sınıflarda, 1,2 ve 3. ders saatlerinde “Film Saati”etkinliği, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gercekleştirildi. 4. ders saatinde “Sınıf-Çevre Temizliği” etkinliği, sınıflarda ve bahçede, ders öğretmeni organizasyonu ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 5. ve 6. ders saatlerinde “Sınıflar Arası Bilgi Yarışması” etkinliği, konferans salonunda, Bilişim Öğretmeni ve ders öğretmeni organizatörlüğünde, öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. 1.olan grupların yarışması gerçekleştirildi. 7. ve 8. ders saatlerinde “Beden Perküsyon Çalışmaları”etkinliği, bahçede Müzik Öğretmeni ve ders öğretmeni organizatörlüğünde, öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

   21-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-202421-01-2024