ALAN SEÇİMİ İLE İLGİLİ OLARAK 10.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE BİLGİLENDİRME AMAÇLI TOPLANTI YAPILDI.

22.12.2019 79

19 Aralık 2019 Perşembe günü, 5. ders saatinde, 10. sınıf öğrencilerimizin katılımıyla; okulumuz konferans salonunda Rehber Öğretmenimiz Sendur PEKER koordinesinde bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda 10. sınıf öğrencilerimizin ders(alan) seçimlerinde dikkat etmeleri gereken hususlar vurgulandı. Bu seçimlerde ilgi, yetenek, mesleki değerler ve kişilik özellikleri ile örtüşme olgusunun gerekliliği vurgulanarak; seçecekleri alanların meslekleri belirleyeceği belirtilmiş olup bunun için YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) nda sorumlu oldukları dersler hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

22-12-201922-12-2019